Pilates

Bra träning för alla

Aktiv livsstil under graviditeten

Alla är vi olika och en del kanske även har en aktiv livsstil under graviditeten. Det är inga som helst problem att träna och röra på sig under det att man är gravid. Man får känna sig för hur mycket som man orkar och kan pressa sin kropp. Prata med din barnmorska om du undrar över något och vilken träning som kan passa dig bäst.

Så klart så vill vi ge dig några bra tips på träning som passar den som är gravid. Men förs så ser du till att du har det som krävs för att du känna dig bekväm när du tränar. Skaffa dig de träningskläder som passar dig och din gravida kropp. Så klart så beror det hur man mår och hur mycket som man kan och orkar träna. Försök att se till att röra på dig regelbundet. Även om det inte blir ordentliga träningspass så är rörelse bra för dig.

Expressen ger dig bra tips på övningar som du kan prova som gravid. Din träning kan hjälpa till och göra det lättare när det är dags att föda. Du kommer att känna dig mycket piggare under din graviditet om du tränar regelbundet och så länge du orkar. Detta är något som sjukvården kan säga något om när du besöker din barnmorska. Så klart så ska du inte utsätta fostret eller dig själv för saker som inte är bra. Hitta träningsmetoder som passar dig som är gravid.