Pilates

Bra träning för alla

Få hjälp med kroppens muskler och leder

Vår rörelseapparat består av både skelett och muskler och är utsatt för slitage och olika påfrestningar varje dag. Rörelseapparaten är också det organ som många människor får besvär av, inte minst när vi kommer upp i åren.

Genom att ta hand om våra muskler och leder kan vi behålla en rörlighet och god hälsa långt upp i åldern. Kolla in här för mer information.

Hur du tränar upp smidighet, koordination och balans

Människokroppen är byggd för rörelse. I dag är vi i många fall alldeles för stillasittande. Många timmar framför datorn eller med mobilen i handen, gör att belastningen för kroppen, inte minst kotpelaren, blir fel. Du behöver en stark bål för att hålla upp kroppen för en vacker, naturlig och stark hållning.

Pilates är ett effektivt sätt att stärka kroppen

Genom pilatesträning kan du snabbt och effektivt förbättra både smidighet, koordination och balans. När du tränar pilates engagerar du hela kroppen och inte minst balansen tränar du upp effektivt. Övningarna passar alla åldrar och träningsnivåer och kan utövas i princip var som helst. Denna träningsform passar särskilt bra för lite äldre personer som vill se snabba resultat, men inte riskerar några skador på vägen.