Pilates

Bra träning för alla

Hösten – en tid för sjukdomar

Det är allt annat än ovanligt att många utav oss insjuknar på olika vis under hösten och början av vintern. Det enda man kan göra är att förbereda sig så väl man kan under denna tid på året och att tackla de sjukdomar som man olyckligtvis ådrar sig.

sjuk och snörvlig

Hösten är tråkigt nog en tidpunkt på året då det är vanligt att en rad olika sjukdomar brukar vara igång och fritt härja runt bland oss människor till allas stora förtret. Ibland finns det inte mycket man kan göra åt saken, då kroppen då och då är mer mottaglig för olika former av virus än vanligt, men som tur är finns det sätt att kurera sig de gånger man insjuknar.

Även om det är så att samtliga i din familj hittills lyckats klara sig undan med nöd och näppe, kan det ändå vara bra att förbereda sig en aning genom att inhandla sjukdomslindrande produkter från ett apotek på nätet. Det finns nämligen mängder av receptfria läkemedel som kan göra underverk om olyckan skulle vara framme, och även produkter som bidrar till ett ökat immunförsvar och hälsosammare kropp.

Ja, det finns ju faktiskt ingen anledning att bara sitta passiv, då man kan göra mycket för att man ska kunna tillfriskna betydligt snabbare än annars. Tänk dock på att inte gå tillbaka till jobbet före det att du känner dig riktigt frisk, då det annars finns en risk att du insjuknar på nytt. Det kan helt enkelt vara värt både för dig själv och företaget att du stannar hemma en extra dag, om det sedan resulterar i att du därefter kan vara tillbaka med full kraft.