Pilates

Bra träning för alla

I harmoni med dig själv

Många gånger så hjälper naturligtvis pilates och andra yogaformer dig att komma i harmoni med dig själv. Ibland kanske man behöver hjälp i form av terapi för att hitta ett inre lugn i dagens stressade samhälle.

Ibland blir inte livet som vi tänkt oss och vi försöker på alla möjliga sätt att hitta lösningar som kan hjälpa oss, vissa klarar sig med pilates övningar eller någon yoga för att kunna slappna av och hitta sig själv. Det kan vara svårt att skapa en förändring om man är helt själv med sina tankar.

Om du befinner dig i Stockholm så hittar du samtalsterapeut Charles Sandström med företaget NyInsikt som fokuserar på samtalsterapi för just dig som behöver någon att prata med. Att få samtala med någon som har lång erfarenhet att arbeta inom detta kan lösa många knutar och få dig att ändra riktning på din livsväg.

Om du känner att varken Pilates eller yoga hjälper dig att få ordning på dig och dina tankar så kanske en samtalsterapeut kan få dig att tänka annorlunda. Det kan vara en väg att gå och kanske i kombination med den yoga och Pilatesträning som du genomför kan få till en förändring i ditt liv till det positiva.

Rom byggdes inte på en dag och det kan ta tid att förändra något i livet så låt det ta den tid som det behövs för en förändring. Var ärlig mot dig själv och din omgivning med att du vill förändra dig.