Pilates

Bra träning för alla

Träning och avslappning på resande fot

Vardagen handlar inte bara om att åka mellan jobb, hem och gymmet eller naprapaten. I en del arbeten ingår det tjänsteresor medan andra gillar att ha en aktiv vardag och helger med weekends och minisemestrar. Om du har fått in en bra rutin för ditt välbefinnande är det lätt att rutinerna rubbas och förstörs om det sker avbrott hela tiden på grund av att du inte är hemma. Därför ska du planera och leta upp dina tränings- och avslappningstillfällen även om du är på resande fot.

Bokningar

Det är mer troligt att du exempelvis faktiskt tar dig till en naprapat i Göteborg, Lindholmen om du faktiskt har bokat en tid istället för att satsa på en drop-in tid. Om du bokar kommer du att göra plats i semesterschemat för din massage eller korrigering. Om du gillar gymmet kan du ringa till ett gym nära boendet och boka in ett pass eller unna dig en timme med en PT som kan visa några nya övningar till dig. Semestertider är trots allt tiden då du ska unna dig lite extra!

Involvera andra

Om du reser med din partner eller hela familjen låt dem bli en del av träningen eller avslappningen. Istället för samma typ av träning som du alltid gör, kan hela familjen lägga in en vandring i schemat, eller en dag på äventyrsbadet där du kan klämma in en stund i träningsbassängen.

Är det en jobbresa är det svårt att komma undan en längre stund, tjänsteresor brukar vara hårt schemalagda. Den tid du har kan vara före eller efter middagen. Om ni ändå ska äta middag tillsammans behöver du inte möta dem för att ta en drink i baren innan maten. Istället kan du ta en hurtig promenad eller besöka hotellets spaavdelning för ett bastubad.